Eva RA Norman, Vilhelmina

Ett hugg i bröstet.

Av 100 möjliga så har det bitvis gått i 200 idag. Och bitvis så har det även nästan stått stilla. I mitt ’arbete’ med att få allt iordning till i morgon har jag hunnit gå igenom mycket och kastat bort allt överflödigt. Mitt i allt hittade jag mappen, mappen med alla papperna och bilderna. När jag satt och läste igenom en del papper inser jag att det är mycket som är svart från den tiden. Att någon annan måste ha skött mig och allt jag gjort, för en del saker minns jag inte att jag har skrivit. Allt kom som ett hugg i bröstet. Jag hade ju kommit uppför denna långa backe och var på väg utför igen. Blir det återigen en svacka följt av en lång uppförsbacke? Hur mycket kan det ’ätas’ innan det tar slut?

En kommentar

  1. Hawaii kusen

    Men gumms.. hur ar dte med dig egentligen!?? Hur manga nerforsbackar sak du orka med innan du far nan riktig hjalp??
    Vad var det for mapp du har tittat i??
    Ibland tror jag du forvantar for mycket av dig sjalv, du kan ju inte orka med hur mycket som helst! Du maste lugna ner dig och gor bara det minimala, du maste inte allt pa samma dag. Du har inte funderat pa artificiell hjalp.. du verkar inte ma bra alls.. aven om du har dina bra dagar sa verkar de daliga vara fler.. Det ar inget bra tecken!
    Kanske prat hjalp inte ar tillrackligt just nu, du kanske ska prata med nan om lite mer hjalp for sjalen.. sa du kommer upp ur din nerforsbacke.. se det som en hiss..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.