Eva RA Norman, Vilhelmina

Vår älskade lilla Ludwig!

Ericha Lorde/Eva Risberg AbramssonNu är snart ännu ett pass över och jag längtar efter lite välbehövlig sömn. Har precis gjort det sista på Ludwigs tårta, och ni måste komma ihåg att jag kan inte ens rita en streck gubbe. Så konstnärlig är jag verkligen, men tycker det är grymt kul att få pyssla på. Ja att det är tre hela år sedan man låg där och kämpade kan man inte tro. Inte jag i alla fall. Men när man sitter och tittar på prinsen så inser man att han håller på att bli stor. Jag säger som min mamma en gång skrev till mig; ’Kunde jag skulle jag linda in er i bomull, så rädd är jag om er.’ Är nog en sån känsla som alla föräldrar har för sina barn.

Imorgon väntar en spännande dag för Ludwig. Han ska börja dagen med att åka lite traktor med Moffan och fika med gubbarna på Stenmans. Sen blir det en mellanlandning hemma innan det blir kalas hos dagmamman. Och har vi tur så blir det middag ute med hela härliga gänget på pappas sida.

Så då passar jag på att skicka stora grattis kramar till våran egen Anette, ja eller då Ludwigs Anette om han får säga sitt. Dom fyller ju faktiskt år på samma dag!!

19 februari 2006 kl 01.29 va den lyckligaste dagen i mitt liv, då blev jag mamma och vi föräldrar till världens härligaste Ludwig!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.