Eva RA Norman, Vilhelmina

Nintendo Wii och ett hemligt födelsedagspaket!!

Nu har jag fixat älsklingens födelsedagspresent!! Vet vem som kommer att ha världens bästa sambo nu på tisdag i alla fall, å den sambon är då jag!! Helt övertygad om det!!

Sen, ett Nintendo Wii kommer på ett eller annat sätt att snart finnas i detta hem. Fick se en liten film snutt på Luwdig när han provar det hemma hos sin farbror. Hade nog tänkt mig att dom skulle kunna klara sig utan allt vad som heter tv-spel tills dom är 6-7 år kanske. Men nintendo wii är det ju en helt annan femma med. Där ska man röra på sig. Och jag är helt övertygad om att det kan hjälpa dom med motoriken en aning också. Sen så är ju mammsen som ett litet barn själv, så det är nog kanske jag som suktar efter det mest!!

Nu väntar sängen, som vanligt så skulle jag bara kolla några snabba saker. Och klockan tickade iväg som vanligt. Imorgon blir det en tur till kusen min på optiken för att snacka om linserna!! (Hur det ska gå med två livliga barn vet jag ej, men dom andra som jobbar där kanske får rycka ut lite om det är lugnt.)

Kram och God natt världen!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.