Eva RA Norman, Vilhelmina

Fönster, bullar, rån, resa och Eu-valet.

Ja nu kanske man kan skriva en rad eller två. Har varit mycket nu ett tag. Har tagit tag i fönster renoveringen igen. Är så rofyllt att få stå och skrapa bort färgen, men jag ser mest fram emot att få köra igång med penseln. Tyvärr så är inte riktigt vädergudarna med mig. I fredags hann jag med stor bakning. Fixade middagen, sen körde jag igång med bullbak. Av en liter blev det, och medans bullarna gräddades så passade jag på att göra en dubbel omgång med rån. Fick ett rånjärn av Farmor Karin i födelsedags present. Hur bra som helst. Så det blev alltså 110 bullar och 44 rån. Sen middag och sen en tur till Lövnäs. Trevligt.

Men jag måste ju berätta, den efterlängtade resan som jag har varit på. Jag och mamma, två dagar alldeles ensamma. Underbart. Tur att vi tog våran bil, för den va full med saker som vi hade handlat. Enda missen på resan va väl middagen. Men det är en annan historia. Så det blev en helt underbar resa. Hoppas att det är nått som vi kommer att göra även nästa år, och nästa och nästa och nästa…

Nu väntar sängen, imorgon blir det att fortsätta med fönsterna igen. Hade även tänkt mig att gå och rösta. Nått som jag tycker att alla ska göra. För ni har väl inte glöt bort att vi är mitt uppe i ett EU-val?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.