Eva RA Norman, Vilhelmina

En allergisk son.

Inte ska man väl behöva ringa och be i omgångar att en läkare talar om för mig i vilken mån som han är allergisk och hur vi bete oss med maten. Tycker när det gäller födo allergi så bör det ju ordnas omgående. Men när ingen kan tala om för mig vilka värden det rör sig om så är det inte så lätt. Hoppas dock på ett vettigt svar imorgon. Vill ju inte att min son ska gå runt och ha ont i magen i princip varje dag.

Gjorde ett inköp idag till barnen, eller vi ett å pappa ett. Länge har Ludwig och moffan pratat om att han måste ju ha arbetskläder om han ska kunna följa med moffan på jobbet. Idag blev det jacka och byxor till båda killarna. Ska bjussa på en bild sen när jag lyckas få fast på dom båda två samtidigt på kort.

Övrigt så har dagen innefattat en massa målande. Ska göra en magnetisk griffel tavla inne i köket. Perfekt att sätta fast lappar och skriva saker. Även lekstugan har fått sig två skoltavlor. Två i ojämn form med ljusblå bakgrund. Det ni. Håller på att figulera ut hur jag ska göra med resten av huset. Men det kommer.

Nu ska jag hoppa i säng så att man är pigg och laddad inför ännu en dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.