Eva RA Norman, Vilhelmina

Ett andra försök under kniven.

Ja då är det bekräftat, det kommer att bli en ny operation av mitt nyopererade knä. Turerna har varit många när jag har funderat på hur jag ska gå till väga. Ska jag låta skjuta upp det till senare på året, så att man kanske kan jaga några dagar. Eller ska jag försöka att ta det så snabbt som möjligt? Beslutet blev att det nog är bäst att få det gjort så snart som möjligt. Bättre att få göra bort det innan vintern och halkan kommer. Men visst känns det lite, man går et helt år och väntar och längtar. Sen så blir det inget. Får väl se om man kanske hinner med nån dags fågeljakt i alla fall. Ser fram emot mot att få göra det, men å andra sidan så vet jag hur ont det kommer att göra. Och denna gången så kommer det att göra ondare, enligt min läkare. Så den biten ser jag inte alls fram emot.

I helgen så har vi varit i stugan, bara en massa jobb men ändå härligt. Altanen är riven, och den nya grunden är påbörjad. Ett soldäck är också påbörjat. Ska bli så härligt att till hösten (förhoppningsvis) kunna kliva in i en ny stuga.

Nu ska jag krypa ner i sängen med barna och bara mysa. Ibland är det så att man bara måste låta allt vara för att kunna komma igen ännu starkare nästa dag!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.