Eva RA Norman, Vilhelmina

Regeringer gör det bara sämre.

Är nu inne på min andra vecka på min praktik. Och allt går verkligen super. Allt va bra ända tills i måndags när posten komme. Dom har bara råkat glömma att informera mig om att när man gör praktik så tas den av ens stämplingsdagar. En stackars karl på försäkringskassan fick sig en omgång, även arbetsförmedlingen. Så nu är allt under utredning igen, får se vad som händer.

Helt ärligt, finns det nått bra som den sittande regeringen har gjort?

För övrigt så fick jag fin främmande idag på jobbet. Min älskade kusin från Hawaii komme in. Blev så till mig att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna. Har gått en väldans lång tid sen sist jag träffade henne. Men nu är hon våran igen, åtminstone tills hon åker hem igen.

Nu har tre nätter med dålig sömn satt sina spår lite för hårt, finns inte mycket ork kvar i lilla mig. Imorgon väntar en hel dag på jobbet och sedan inskolning på ett annat på kvällen. Hoppas natten blir lugn så att man orkar med.

Över och ut från mig!

3 kommentarer

  1. Camilla

    Vad hade du tänkt använda dina stämplingsdagar till om inte för att förbättra dina chanser till arbete? Och det är väl också vad praktikplatsen syftar till..eller?

  2. Cat

    Jag håller helt och fullt med dig om att den sittande regeringen inte har gjort något bra. Det mesta med stämplingen, och även annat, har blivit försämrat. Att de inte hade informerat om att praktiken dras från stämplingsdagarna är ju fruktansvärt!!

  3. Praktisera på

    Vadå ”gör det sämre”? Det är väl BRA att stämpeldagarna används till något vettigt (praktik) än att bara sitta och slappa och få pengar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.