Eva RA Norman, Vilhelmina

Allt beror på hur det görs!!

Ja som svar till dom tidigare inläggen;
Inte det att jag har något emot att göra praktik, och att det då tas av mina stämpeldagar (älskar dock inte idén). Det som jag tycket va lågt gjort va att det inte informerades om det. Och hade jag vetat om det så hade jag valt en helt annan bana på min praktik. Typ som jag nu eventuellt ska få göra, läsa kursen starta eget som en praktik. I och med att jag sitter i start groparna i att starta en egen verksamhet. Håller dock fast i det jag skrev tidigare; finns det något bra som den sittande regeringen har gjort under denna mandat period?

För övrigt så trivs jag jätte bra på min praktik och har jätte goa arbetskamrater. Lite trist känns det att eventuellt lämna dom. Men jag vet vart fika bordet står, kommer att smita in på ett litet besök nu och då.

En svallande kväll för känslorna har det varit. Satte mig ner efter att man efter lite möda fått barnen i säng och slog upp pärmen. På tv visade dom minnesstunden till Michael Jackssons ära. Det som nog skar mest i mitt hjärta va hans dotters tack och hej då. Inga barn ska behöva mista sina föräldrar. Är nog inne i något känslo rus tror jag, ena stunden skrattar man och nästa så gråter man. Kanske lite för mycket som snurrar i mitt lilla huvud just nu.

Nej, nu har jag avslutat det första kapitlet i pärmen så nu finns det ingen återvändo. Hopp i säng så att man orkar upp i morgon.

Över och ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.