Eva RA Norman, Vilhelmina

Vill ha ett litet rum.

Tänk om man fick sig ett litet eget rum med en väldans ventilation i. Då kunde jag nog sitta hur länge som helst och slöjda. Är inte lika trevligt att sitta under bar himmel. Vädret har som inte varit det bästa på sistone.

Provade på att köra lite trimmer ikväll, men den är inte riktigt kompis med mig. När man väl är i farten och har fått upp lite glöd till att göra nått, då fungerar inte sakerna. Sånt kan man verkligen bli galen på. Ska åka och låna mammas imorgon så att jag kanske får det gjort.

Sen så är det läsning och städning för hela slanten resten av veckan. Får upp besök från Tibro i helgen. Och jag måste ju ha någonstans att stoppa dem. En sprängning är redan avklarad nere på gästrummet/kontoret. Nästa steg; resten av huset. Är lika bra att göra det stort nu innan man blir invalid igen. Nästa måndag ska jag ringa och stöta på lite, och begära journal handlingar ett par åt tillbaka. Är mycket att hålla reda på när det gäller försäkringar. Har man tur så kanske det ger lite utdelning innan man är färdig.

Nu väntar en runda i tvättstugan innan man förhoppningsvis får krypa i säng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.