Eva RA Norman, Vilhelmina

Längtan på både gott och ont.

Ja dagarna verkligen bara springer iväg. I helgen så har vi att se fram emot den , nästan, årliga släktträffen som äger rum hos min faster med familj. En sån tur att det ligger ett helt kapell mitt emot deras hus, annars så har det nog blivit en aningen trångt skulle jag tro. Så det ser vi verkligen fram emot.

Sen så blir det stora byggkalaset på söndag i stugan, då ska ytterpanelen upp. Gubbarna spikar, mammorna och barnen leker och jag fixar maten. Kommer att bli super trevligt, om inte annat trevligt att få upp lite väggar. Då är vi ett steg närmare att kunna öppna upp och börja använda den nya ytan. Sitter väldigt mycket och planerar och fantiserar om hur det kommer att bli. Och nu ikväll så kläckte jag ännu en idé till barnens del. Istället för panel, som resten av rummet kommer att ha, så blir det släta skivor som målas vita. Sen så har jag precis beställt lite Wall deco från Panduro. Blir ett litet roligt inslag för barnen. I stället för en våningssäng så kommer jag att montera fast sängarna på varsin vägg i olika höjder. Sen snyggar vi till dem med en snygg kant i olika former och färger. Ååå vad det ska bli roligt att få sätta igång och på riktigt göra i ordning där.

Sen så har dagarna passerat ytterligare och min operation närmar sig med stormsteg. Det är verkligen något som man har önskat slippa men vill ha gjort. Lite blandade känslor är det. Denna gången ska min älskade mamma följa med mig, så då vet jag att allt kommer att ordna sig. Nu skötte sig syster Lisa helt underbart vid förra operationen, men det är alltid något speciellt med mamma. Älskar dig mammsen!!

Nu har jag precis skickat iväg några uppgifter från pärmen, så släcker jag  ner och kryper ner under täcket. Imorgon är det mycket som ska fixas.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.