Eva RA Norman, Vilhelmina

Sko och akvarell inköp.

Måste nog erkänna det, att idag har jag verkligen varit lat. Kroppen har helt enkelt inte velat göra nått. Så då har jag, i motsats till vad jag brukar göra, lyssnat på det. Blev så lycklig när jag äntligen hittade akvarell pennor, kan inte påstå att jag överhuvud taget kan måla. Men det ska bli roligt att prova i alla fall. Hade tänkt att måla av en bild som är tagen en kall vinter dag på våran stuga. Allt är verkligen täckt med snö, och av solen så skimmrar allt i rosa. Man blir verkligen varm av den bilden. Med risk för att bli nån typ av eremit, så hade jag bara haft vatten och avlopp där hade jag nog flyttat dit. Man är ju faktiskt en bya jänta i grund och botten.

Idag va då dagen kommen, dags att köpa vinterskor till barna. Men jag hade tagit med det hemliga vapnet, MAMMA/MORMOR. Hon har nog närverna lite mera i styr än vad jag har just nu. Vet inte varför, men jag har inte riktigt kännt mig utvilad sen vi komme hem från stugan. Har verkligen fått bita mig i läppen när jag varit ensam med barnen. Små saker som nästan har fått mig att skrika rakt ut. Men vilket fynd vi gjorde, eftersom det ramlade in två presentkort som tack för att vi har varit med i en undersökning under ett år. Trodde att många kronor skulle rulla, men det blev till slut väldigt billigt.

Nu är kursen avslutat och jag har fått hem ett fint intyg på det som jag ska rama in. Nu gäller det bara att få ihop en fungerande budget, och en trevlig affärsplan. Ja och så namnet ja, kanske igentligen det lättaste men det som har blivit det svåraste. Ska ut i skogen i helgen och jaga lite och försöka få lite inspiration. Kanske om man får skjuta att det kommer då.

Nu väntar ett sista ryck innan jag äntligen ska få lite sömn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.