Eva RA Norman, Vilhelmina

Ingen bra dag ändå.

Förmiddagen va ok, mitt i dan va ok, men efter handlingen så gick det utför. Tog kanske ut mig lite för hårt, men handla måste man ju. Med nöd och näppe fick jag ihop lite middag till mig och pojkarna. Sen fort bort med maten och hopp i säng. Benet va nästan på explosions gränsen. Tog en värktablett och vilade en stund. Tur att man i dessa lägen verkar ha snälla barn. Inte nog med det, jag har upptäckt en lite rodnad runt snittet. Fick det kollat av mamma, men än så länge är det lugnt. Har gjort några markeringar så att jag ska kunna se om det blir större. Men det bränner verkligen nu, och sticker. Så nu ligger jag och är alldeles för rastlös för att kunna sova. Men det verkar som att huvudvärken tänker ställa till det ytterligare. Då får man nog kämpa sig i säng (än fast jag redan är där).

Har bestämt att imorgon ska vi äta palt, jag vill ha palt. Tänker bjuda brudarna med respektive också. Så då får dom komma och hjälpa till lite. Blir nog bra det.

Nu ska jag prova att släcka ner och hoppas att den snälla farbrorn kommer med sin pulversäck snart. Hade suttit fint om man lyckades få ihop några timmars sömn inatt.

God natt 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.