Eva RA Norman, Vilhelmina

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt!

Jag är väldigt ledsen och chockad över artikel som fanns med i en tidning idag. Hade mina förhoppningar om att vi har lämnat alla tråkigheter bakom oss. Men man har blivit lurad förr. Jag ber så mycket om ursäkt att vi har tagit upp flera år av eran tid och eran familj, en familj som jag trodde va en familj. Jag vet inte hur jag kommer att ställa mig i framtiden. Det jag vet just nu är att jag, och min familjs vägnar, är djupt besvikna och ledsna. 

Att jag har kunnat lämna denna tid på året bakom mig och börjat gå vidare har varit oerhört skönt för mig. Men nu rycks mattan bort under mina fötter och man faller återigen pladask. 

Jag önskar er en god jul och ett gott nytt år och ett fortsatt lyckligt liv. För jag hoppas verkligen att ni är lyckliga, ingen vill något annat.  

5 kommentarer

  1. erika

    tråkigt att höra…samtidigt som man blir fundersam…om man ska blogga om sånt…eller har man sagt A kanske man får säga B…tänk på att det är ett allmänt forum..
    men hoppas att det snart känns bättre för dig…(UP)

  2. Eva

    Ja du, helst har man sluppit allt. Men dom tog klivet och vände sig till tidningen. Så vad annars ska man göra. Nämner inga som helst namn och jag är inte otrevlig. Ser inget som helst fel i det.

    Hoppas jag med att det snart ska kännas lite bättre i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.