Eva RA Norman, Vilhelmina

Kyligt.

När kylan kommer så plötsligt så hänger inte riktigt pumpen med, så igår eldade vi allt vad vi bara hade. Det vill säga det lilla lagret av ved som vi hade kvar sedan vi fällde våra tallar. Måste nog åka och hämta ett lass så att man har lite hemma. Är så mysigt att få sätta sig i källaren och titta på elden.

Idag, trots kylan, så blev det en vända till Lycksele. Hade mina planer på inhandling men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Dock fick jag ihop 5 julklappar. Härligt.

Älskade mamma hämtade grabbarna i eftermiddag och bjöd på middag. Sånt gillar vi. Febern har återigen kommit, och som tidigare så är det Ludwig som har åkt dit. Hopas verkligen att vi inte ska måsta dras med detta så länge.

Imorgon blir det huset fullt, då är det dags för det årliga pepparkakshus bakningen. I år ska det tydligen byggas ett skepp. Lägger mig inte i byggandet så mycket, istället så roar jag barnen och gör lite julpyssel. Men innan det drar igång så blir det palt hos svärföräldrarna. Inte alls dumt.

Har börjat köra igång lite träning på Wii Fit Plus, och det är verkligen roligt. Enda nackdelen är ju att den vet precis hur mycket man väger. Så det får man veta varje gång man ska köra. Men då blir det lite roligare när man får se lite resultat.

Nu tänker jag bara låta allt vara och hoppa i säng. Barna ligger redan, och då inte i deras sängar. Men det gör inte så mycket. Imorgon så är det helg och vi kan ligga och mysa precis hur länge vi vill. Åtminstone till middagen. =)

 

Kram och god natt på er!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.