Eva RA Norman, Vilhelmina

Midnatt råder, tyst det är i huset…

Ja klockan tickar på och sömnen vill inte alls infinna sig. Har provat på det mesta nu. Förra natten hann den då passera halv 4 innan jag lyckades somna. Kan lova att man har sprungit hela dagen för att slippa känna hur trött man är, men ändå så kan man inte sova. Tror jag inte riktigt tycker om sängen, har dock inte varit några problem tidigare men jag har mer ont i kroppen nu när jag vaknar. Den kanske är för hård. Måste nog snart gå och få låsningarna tillknakade och masserade. Den nedre är speciellt jobbig när man ska upp ur sängen.

För övrigt så städade jag bort julen idag. Känns så skönt att ha det bortgjort. Gjorde om lite i köket och jag är rätt nöjd, dock inte helt för då hade jag måsta riva ut hela köket. Skulle ge mig på att bygga ihop barnas bilbana som dom har fått av moster Lisa och Anders, men oj oj oj. Dom hittade då ingen större. Dumt va det nog att montera upp den här i vardagsrummet, hade man tänkt till så hade jag gjort det nere i källaren. Ska göra ett försök imorgon att få ner den. Sen blir det nog en plajwoodskiva och en massa skruvar och lim. Då kan dom då inte dra sönder den. =)

 

Nej men om man kanske skulle ha provat nått nytt nu och hålla tummarna för att man ska få somna. Skulle ha suttit fint men nån fler timmes sömn inatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.