Eva RA Norman, Vilhelmina

Gris nr 2

Idag är det dags för andra dosen vaccin för barnen. Har försökt att prata gott om detta hela veckan med barnen, men den äldre vet för väl vad som ska hända. Dock så lät det ju inte lika hemskt när man skulle få en klubba eller två efteråt. Så vi får se hur det går. Har ställt in mig på en riktig slö dag imorgon, och som det verkar på terometern så kommer vi bara att vara inne.

Har fått en kallelse på 4 års kontroll för Ludwig. Det tog nästan emot lite. Att den lilla människan ska fylla 4 år. Ska bli intressant att höra vad dom har att säga om hans längd. Men vi väntar ju på att få något svar från Lycksele om detta, då det är skickat en remiss för hans längd. Kanske är lite nojjig, men jag tänker ju på mina barns framtid. Och jag gör verkligen allt för dem, och det hoppas jag att dom ska förstå när dom blir lite större.

Idag är det så där lagomt kallt. Har inga större planer på att göra nått speciellt idag, ja förutom att barna ska få sina sprutor. Har medlemsmöte ikväll, men det beror ju helt och håller på hur barna mår om jag kan fara på det. Man känner sig så låst när man är hemma själv, jag älskar att få gå på alla dessa uppdrag som jag har. Tycker det är oerhört intressant. Men samtidigt så vill jag inte springa runt och ständigt be om hjälp heller, så vi gör helt enkelt det bästa av situationen, och det är dom flesta införstådda med.

 

Nu blir det en vända igenom huset och jaga ikapp alla leksakerna som barna har dragit ut. Kanske att man får ett ryck och börjar städa ur lite ur köket, så att inte man får stå en hel dag och göra det när vi väl ska riva ner det. För nu gott folk så blir det ett helt nytt kök och det känns så oerhört roligt och spännande. Tur att jag har en underbar familj som kan hjälpa mig.

En kommentar

  1. Moster Anna-Karin

    Ja då ses vi kanske i ”grisstian” idag eftersom Jenny också ska ta gris nr 2 spruta (fniss).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.