Eva RA Norman, Vilhelmina

Köksrenovering!

Nu håller vi på att byta ut hela vårat kök. Kom på lite för sent att jag skulle fota hur allt ser ut allt eftersom vi river och sen bygger upp igen. Men här ser man i alla fall lite om hur det har sett ut. Köksbänken va det första jag rev, den va seg men skam den som ger sig.

 

Här har betydligt mycker mera hänt. ite överraskningar har det blivit. Vi var väldigt säkra på att det var fusk kakel, men icket. Golvet är nu borta, köksbänken får stå kvar in i det längsta så att man kan använda sig av den. Ska tvätta taket ikväll så att man kan spackla lite och måla på det imorgon. Hoppas på att vi får tag på någon som kan lägga in mattan åt oss imorgon eller tisdag. Ett element ska bort och det lilla fönstret ska byggas igen. Sen så är det bara att vänta ut alla sakerna från Ikea. Dom kommer nog i början av nästa vecka. Och så ska jag passa på att skicka tusen kramar till Linda som hjälper oss att handla några saker på Ikea som inte gick att beställa hem.

Detta ska bli så otroligt roligt. Har från första början fantiserat om ett nytt kök, och nu blir det verkligen nytt. Allt ska bytas ut, och det som vi tar ut det går raka spåret till stugan.

 

Bjussar på ett litet kort på mig och min lilla guddotter som vi hade dop för den 2 januari i Latikberg. Nu åter till taket i köket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.