Eva RA Norman, Vilhelmina

Monteringen är nära nu.

Idag va min kära bror här och hjälpte oss med fönstret. Så nu är det äntligen borta. Imorgon kommer set stora lasset med alla kartongerna. Kan ju bara se framför mig hur mycket skruvning det kommer att bli. Men det är det verkligen värt när sen köket är på plats.

Så förhoppningsvis så kommer jag att kunna bjuda på någon bild imorgon där vi har börjat att montera upp skåpen. Har nån som har erbjudit sig att hjälpa till, men jag tror nog att vi kanske måste ringa in några fler. Vill hinna med så mycket som möjligt innan Fredrik åker igen på onsdag. Åtminsone så att man kan laga mat.

Nu väntar sängen och förhoppningsvis ett par timmars skön sömn innan man ska börja med byggnationerna igen. Får hoppas att lastbilen kommer så tidigt som möjligt.

 

3 kommentarer

  1. kenneth fjällstedt

    Hej Eva. Jag ser att du har det bara bra med två söta barn och ett hus fullt med möjligheter. Jag har tittat på bilderna du visat här och ni kommer ju att få ett jättehärligt kök med stora utrymmen och säkert plats för en bilbana också. Lycka till med monteringen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.