Eva RA Norman, Vilhelmina

Stommarna på plats.

Ja det har hänt lite i vårat lilla kök dom sista två dagarna. Leveransen från Ikea komme igår, sen så har det varit en hel massa skruvande. Jag gav mig på att skruva ihop alla stommarna medans kärleken satte upp dem. Rensade även ut dom sista kartongerna ur köket så att vi kunde ställa tillbaka bordet. Och så här ser det ut nu;

Sen vet jag inte hur jag ska göra med kakelplattorna. Ska jag köra på rent svart, eller ska man ha rutigt. Strecken går lite i silver så det kan ju passa köket. Men blir man less på det fort?    Vad tycker ni!

 

Ja än fast man har kastat ut 100 kartonger ser det ut som så har vi ändå stora högar kvar i vardagsrummet. Det är alla luckorna, hyllplanen, sockel och bänkskivorna. Så högen utanför huset blir nog lite större innan vi är färdiga. Får nog låna oss en släpvagn när det är dags att köra bort det.

Nu har vi inte en tokig hund som det ser ut på kortet. Lite mysko är det att hans ögon alltid blir lysande medans andra hundens ögon blir röda när man tar kort. Det kanske är godheten som lyser, för snällare hund får man leta efter. Kan jämföra honom med ett litet barn. Väldigt försiktig, och helst av allt så skulle han vilja krypa upp i knäet och kura ihop sig medans man kliar honom. Min stora jakthund, om jag nu tar mig ut i skogen själv med honom. Blir ju inte många älgar jagade hemma på gåden. Har lite som mål att till sommaren så ska vi ut och lära oss skogen. Verkar ju ha en förmåga att gå i villa så fort jag lämnar gården. Men det ska det bli ändring på. Om inte annat så får jag nog köpa mig ett pejlhalsband och sätta på mig själv. Då kan dom ju i alla fall se vart jag är och kanske berätta hur jag ska gå.

Nu ska jag packa iordning till barnen. Imorgon väntas det bad, lunch och teater på Folkets Hus. Sen middag hemma hos mamma/mormor, vilket vi ser fram emot jätte mycket. Alldeles för många dagar har passerat sedan vi sist sågs.

 

Kram och god natt på er folket!

6 kommentarer

  1. kenneth fjällstedt

    Du bad om en åsikt och här får du en av mig.
    Svart = BLÄÄÄ…tycker jag, men det kanske passar ungdomen.
    Jag tror också att svart är lite opraktiskt. Det finns ju så mycket kakel med motiv och olika färger som skulle bli fin i köket erat som ser ut att bli jättefint (utom kaklet).

  2. Karin Berg

    Hej!

    Det börjar ta sig, va fint det kommer att bli! Jag tycker det svarta med vitt, det är mer levande och jag tror att man kommer att bli less på det helsvarta! Men smaken e som baken….det blir bra vad du än bestämmer dig för!
    kram på dig!

  3. Josefine

    Hallå! 😀
    kom just på att jag gatt ju gå in å kolla på köket!
    Ah, de kommer ju å bli SUpERT!
    Vilka luckor bli de då? Finns de också inne på bloggen nånstans?
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.