Eva RA Norman, Vilhelmina

Ett slag i bakhuvudet.

Så känner jag mig idag, som om jag hade fått ett slag i bakhuvudet. Inte som vanlig huvudvärk. Fick en hostande son till oss i natt. Lät mer som att han hade fått ett krupp anfall. Satt uppe med honom ett tag ifall han skulle spy av allt hostande. Men han blev mest förbannad över att han inte fick gå och sova. Jag ville ha honom sittandes i sängen, och även det blev han arg på. Men men, till slut så hade han somnat i alla fall. Är nog efter det som  jag har fått ont i huvudet, har nog legat lite konstigt.

Idag låter han lite bättre. Han kan i alla fall prata och ta djupa andetag. Men om inte hostan släpper innan kvällen så tror jag att jag åker in på sjukan så att han får inhalera lite. Så att han i alla fall får sova lite. Funkade jätte bra sist vi gjorde det.

Nu ska jag fundera ut vad man ska göra idag. Ett par tvättmaskiner måste man nog tvätta, men därimellan så ve tjag inte om jag ids göra nått. Kanske blir en mys dag inne med barna. Om dom vill alltså, det är ju så vackert väder ute så dom vill nog ut och leka lite. Gör dom det så blir det nog städning för mig.

 

Över och ut…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.