Eva RA Norman, Vilhelmina

Frall bakning.

Idag har jag gjort iordning lite saft av alla vinbär som jag kokade igår. Har en stor palt gryta kvar att ta hand om. Sen har jag och gubben hjälpts åt och gjort en dubbel laddning med frallor. Att slippa gräddningen är mycket värt.

Tror att det blir hälften gelé och hälften saft av det hade tänkt att göra gelé av allt, men det tar sån tid. Sen vet jag inte heller om jag har burkar för allt. Sitter och försöker skriva en liten matlista inför påsk, då vet jag ju vad jag har gjort och vad jag har kvar att göra.

 

Ikväll blir det nog min tur att ta en runda med Nixon. Darlingen tog sparken och for en runda med honom igår. Känner att det ska bli skönt att komma ut i friska luften en stund. Ser ut att bli en inne vecka då barna är sjuka igen. Samma som sist, hosta och feber. Liam har legat och sovit i tre timmar nu ca. Och det är ett tecken på att han inte är pigg. Bara dom hinner göra bort detta innan påsken. Så att man kan vara ute på dagarna. Skulle det skita sig så får vi helt enkelt turas om att vara inne med dom. För inte kan ju alla sitta inne under påsk.

 

Nu till bakningen.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.