Eva RA Norman, Vilhelmina

Det lutat åt det högra blocket.

Eller va det vänstra finare mamma?

Ja tänk om man hade sådana bekymmer, vilket block som va finast. Har försökt mig på lite packning nu ikväll. Har väll gått si så där. Men jag tror jag har läget under kontroll. Ska göra en vända imorgon förmiddag med lite saker. Sen får jag se om man åker dit imorgon eftermiddag eller om man väntar till på onsdag förmiddag. Beror alldeles på hur jag känner mig.

 

Har för övrigt haft en väldigt trevlig dag i gott sallskap på FolketsHus idag. Tänk ett sådant trevligt gäng vi är. Och jag tycker att vi har gjort ett bra jobb idag.

 

Ska försöka stänga ner både det ena och det andra här hemma så att man kanske får sova lite inatt. Har börjat vrida och vända mig alldeles för mycket när det är dags att sova, samma procedur som tidigare. Tror dock att det kan ordna till sig bara man får åka till stugan. Det är verkligen rena rama medicinen för mig. Speciellt när man har haft det så stressigt som jag ett tag.

 

Har stött på flera som har tagit del av mina recept. Tycker det är jätte roligt att kunna inspirera och dela med mig av det jag har. Och i detta fallet så blev det recept. Ska nog bjussa på receptet till den gudomligt goda jordgubbspajen också. Men det får bli lite senare.

 

Kram och god natt på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.