Eva RA Norman, Vilhelmina

Kall grillning och målning.

Vaknade före barna imorse, hur ofta händer det? Satt och tittade ut på det härliga vädret. När dom små äntligen vaknat så frågade jag om vi inte skulle grilla till lunch. Sagt och gjort, åkte iväg på en liten handlings runda. Sen grillade vi burgare och korv. Men rackarns så kallt det blev. Solen hann försvinna lagomt till att maten va klar. Men har jag sagt att vi skulle äta ute så gör vi det. Va ganska så snabb på att gå in efter det. Barna va tappra och va ute en stund till.

Sen har vi även hunnit med en vända nere i källaren. Nu är det vitt på alla väggar, dock måste det målas nått varv till. Taket ska målas och så måste vi göra något åt golvet. Och så duktig som jag va idag så går det nog inte bara att skura upp det. En ordentlig slipning eller så blir det ett klick golv. Har vi tur så räcker golvet som vi har i stugan. Får köpa nytt dit sedan då det blir aktuellt. Ser verkligen fram emot att få flytta ner vårat och barnen sovrum. Då får jag göra iordning ett pyssel rum till barnen här uppe. Och även ett pyssel rum till jag och gubben.

Ska ge mig på att göra en ny sticka, denna gången till kusinbarnet Mia. Fantiserar även om att få göra en mobil till fasters lilla knyte. Ska ta lillebror till hjälp med den. Kan ju inte vara så komplicerat, och så får dom gubbar och figurer som dom själva har valt.

 

Nej nu blir det nog sängen. Ska vara barnvakt imorgon, och vilden kommer väl vid 8 snåret. Sen blir det fullmäktige för mig resten av dagen. Drar det inte ut på tiden så blir det att inhandla skavsårs plåster och sen på med promenad skorna. Nu ska det trimmas!!!

 

Natt natt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.