Eva RA Norman, Vilhelmina

Ge mig ett jobb tack!!

Ångesten stiger för var dag som går. Visst är det roligt att kunna vara hemma medans barnen är små, men nu är jag snart uppe i 5 år och det är tillräckligt. Jag har verkligen försökt att visa upp mig för olika arbetsgivare, men utan resultat. Stämpel dagarna börjar ta slut, vad ska man då göra? Enligt uppgift så är jag tydligen berättigad till nystarts jobb. Alltså att arbetsgivaren får bidrag för en viss tid om dom anställer mig. Men inte ens det verkar locka.

Eller är det helt enkelt så att man har frågat på fel ställe? Kan någon ge mig förslag på något ställe som man kanske man fråga på. Vad framtiden har att erbjuda min sambo vet vi inte ännu, men ett jobb hemma har inte varit fel. Och då ger det mig större frihet att kunna jobba på obekväm arbetstid, som det så fint heter.

 

Snälla nån, ge mig ett jobb!!!

7 kommentarer

  1. Camilla

    Jobbade hemifrån med att ringa runt och ställa frågor om tex hur de upplevt sjukvården eller ett företag, inte försäljning utan telefonundersökningar. Hemifrån och flexibelt. Hittade dem via platsbanken. Starta eget och hyr ut din arbetstid då kanske företagarna har råd eftersom du då får ta hand om allt det krångliga och inte blir anställd efter en viss tid. Du kan då erbjuda mer åt ett företag än bara att bli anställd. Sedan kanske de ser att du är så bra att de bara måste anställa dig för att ha dig kvar.

  2. Långtidsarbetssökande

    Ingen fara att stämpeldagarna tar slut. Regeringen har sett till att vi kan få ersättning i många fler dagar med flera olika namn på olika sysselsättningsåtgärder. Så bra som nu att få gå och stämpla har det aldrig varit.

  3. Selektiv?

    Jag förstår inte problemet, att få timmar inom vård & omsorg är inte direkt speciellt svårt. Bara man söker får man ju förr eller senare & det är ju bättre än ingenting medan man letar fast jobb. Dock har jag förstått att det är många som är kräsna med vad de vill jobba med & då är det förstås svårare, allt blir vad man gör det till.

  4. Marie Holmström

    Hej!
    Jobbar som sjuksköterska men håller på att lotsas över på ett mycket seriöst MLM företag som ger mig all kunskap o ett färdigt koncept o liten (nästan ingen) insats för att starta. Detta gör man i den takt man själv vill o med etik, moral o ekologiska produkter. Detta måste höras om för att förstå på en träff. Intresserad att höra mera utan krav?? maila eller ring mig på 0768-229480
    MVH Marie

  5. Jessika Johansson

    Hej.
    Jag jobbar hemifrån och hjälper andra få bättre ekonomi och bättre hälsa. Det behövs alltid fler medarbetare, med chans att tjäna allt från några tusenlappar till 10000 och mer på en halvtid. Kolla in min sida och hör gärna av dig till mig.

    Mvh Jessika Johansson, Oberoende Herbalife distributör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.