Eva RA Norman, Vilhelmina

Köpt guld kommer alltid tillbaka.

Det är så länge sedan så att jag kommer inte ens ihåg när jag tappade armbandet. Men idag när vi storstädade bilarna komme det fram. Under sätet satt det fast. En sån tur att inte snabeldraken fått tag på den.

 

Idag har vi varit ute i princip hela dagen. Så skönt. Började med att städa bilarna både invändigt och utvändigt. Volvon fick sig en ny klädsel, så nu har vi en ny bil. Krattat lite och grejjet på framsidan. Är nästan endast där som man kan göra nått. Är mycke snö och blött på baksidan. Så det får nog vänta några dagar till.

Vi lyxade till det och köpte pizza på krogen till middag. Skönt att slippa laga mat själv när man har haft fullt upp ute. Ingen va speciellt sugen på att gå in och ställa sig vid spisen.

Så nu är det full fart på barna igen, med lite mat i magen så orkar man ett par timmar till. Tror att jag ska ägna kvällen åt en ny måttsticka. Har mina förhoppningar om att jag ska hinna den färdig till midsommar. För då kommer lilla stintan upp från Borås. Dock vet jag inte om dom kommer att kunna ta med sig den hem, men det är ju inte mitt bekymmer.

 

Så mot målningen!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.