Eva RA Norman, Vilhelmina

Bakat lite.

Självklart så har man varit och köpt en liten present till lilla Lukas, men jag vill även ge hans föräldrar något. Har bakat lite åt dem idag, hade tänkt mig mer än vad jag har gjort men fick höra att frysen redan va full med bullar. Så då får dom helt enkelt ha det innestående.

Fick höra att ryktet säger att jag har startat en catering firma, inte illa. Det kanske är det som man ska pyssla med på dagarna och skytte på kvällarna. Det tål att tänkas på i alla fall.

Gjorde ett tredje syn test med Ludwig igår, och som vi misstänkte så blir det en tur till Lycksele. Tänk om han får glasögon. Har inte riktigt hunnit smälta det. Men ska någon av barna ha det så kanske det är säkrast att det är Ludwig. Liam åker allt av.

Har varit inne och spanat på Webbisar nu flera dagar, men jag tror bestämt att dom har lite fullt upp. Har inte blivit någon uppdatering sedan den 22 maj. Hoppas det kommer upp lite bilder snart.

Nej nu ska jag ge mig på maten, håller vädret i sig så tror jag nog att det blir en prommis med Nixon ikväll. Imorgon så blir det Zumba igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.