Eva RA Norman, Vilhelmina

Hjärnskada??

Ja det va många tankar och funderingar som cirkulerade förra helgen. Både från mig, dom i familjen och läkaren. Har aldrig varit med om en sådan elak huvudvärk. Pulserande med ett tryck bakom ögonen. Fick till slut lite starkare värktabletter så att man skulle överleva dagen. Nu har det tack och lov gått över, men istället har det "runnit" nerför ryggen på mig.

Idag är jag ledig. Njuter av att vara hemma och stöka ipå med det jag vill. Har gjort en laddning frallor så att vi har lite bröd till jakten. Har även suttit och hackat ihop en egen pytt bestående av potatis, morötter, bambuskott, vattenkastanj, kassler och kyckling. Kommer att sitta fint att ha när man har kommit till ro på passet. Göra upp en eld och ta fram den lilla stekpannan. Det är så rofullt att sitta på passet och låta sina tankar sväva iväg. Inte känna någon press alls. Att bara få vara!!

Så denna dag tillbringas, trots det fina vädret, inne. Ikväll blir det lite montering av valmaterial. Sedan ska jag på en Blingo visning. Skulle även behöva hinna med lite städning, men jag får ta dagen som den kommer. Hinner nog med det imorgon innan man ska börja jobba.

Sitter å funderar lite på vad man ska tänkas säga på söndag när det är kandidat presentation på FH. Vem jag är vet jag, vad jag tycker och vill vet jag. Men att framföra det på ett sådant sätt att budskapet når fram, det är det jag sitter och funderar på nu. SÅ har ni vägarna förbi på söndag och vädret är vacket så stanna till vid FH utescen. Alternativt inomhus om inte vädret tillåter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.