Eva RA Norman, Vilhelmina

Förevigat en kär vän.

Med blandade känslor har man tagit sig igenom denna helg också. Började med att barna åkte iväg med moffan och Anette till deras stuga, jag å gubben lyxade till det och åt middag på hotellet. Sen en arbetsnatt för mig. Lördag förmiddag så kastade jag iväg ett sms till tatueraren min, och vips så hade man en tid samma dag. Gjorde ett porträtt av våran hund som somnade in i våras. Efter det blev det 30 års kalas fram tills att man skulle på jobbet igen.

Söndagen har jag tillbringat ute hos mina goa vän Hannah och hennes barn. Sen skynda hem för att ta emot barna. Eftersom det inte har blivit något gjort hemma i huset så har jag lite dåligt samvete över att man bara har roat sig. Det har ju varit super lätt att städa när man har varit själv. Fast ibland så måste man få göra roliga saker å.

Så nu har jag alltså tagit några kraft tag nere i källaren. Bäddat rent i våran säng och dragit igenom på golven. Så med det så kanske man kan lägga sig med lite gott samvete i alla fall. Vovven på armen ska bara få sig en insmörjning först. (Självklart så kommer det att komma en utbyggnad även på denna, så när jag har läkt färdigt så tar vi nya tag.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.