Eva RA Norman, Vilhelmina

Mina dagar i ord och bild.

Har varit ett par härliga dagar nu. Och lättast är nog att återge dom i bilder.

Eftersom det har varit Mikaelimarknad här i Vilhelmina så passade jag på att bjuda ett gäng brudar på en lite höst fest. Denna uppsättning fick då pryda vårt bord.

Bjöd på plankstek, något som jag tror alla uppskattade.

Middagen avrundades med Bailes pannacotta med bär och choklad hjärtan.

Idag bjöd vi in grannbarna så att dom fick rulla chokladbollar. Något som alla tyckte om. Det avrundades med lite bullar och saft. Mumsigt fika med andra ord.

I torsdags åkte jag ut till Järvsjöby och tittade till min guddottern och hennes bror. Mor och far i familjen skulle på begravning. Ludwig och Lova hittade varandra snabbt. Här myser dom framför tvn istället för att sova.

Nej nu ska jag ta och tänka på middagen. Har ingen som helst aning om vad jag ska göra, nått måste man ju hitta på. Ikväll är det en visning av Tupperwear och mat visning som gäller. Kakan är bakad, så det återstår väl bara att kasta sig in i duschen och sen iväg. Dock sitter jag med en massa spolar i håret, älskade syster tränar håruppsättning på mig. =)

3 kommentarer

  1. Kristina

    Har Erika Lorde Abramsson slutat blogga? Saknar hennes blogg i massor, hälsa henne gärna det Eva om du pratar med henne. Tack=).

  2. Eva Risberg Abramsson

    Hej Kristina.
    Jo hon har avslutat sin blogg. Nu går all energi åt till studier. Vet inte riktigt varför hon avslutade den, men jag ska framföra din hälsning.

    Eva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.