Eva RA Norman, Vilhelmina

Mycoplasma.

Ja vi väntar igentligen bara på att få det bekräftat, togs prover i fredags som är skickade. Ludwig har fått medicin som ska skynda på det hela lite, dock blev det lite flera bakslag under helgen. Uslag och kliade, men det finns ju medicin även mot det. Idag har han tid hos läkaren, dock inget som har med helgen att göra. Nått som verkar blivit missuppfattat från förra inlägget va inte att jag kritiserade sjukan. Väntade fint på samtalet. Det jag ville gå till botten med va den ev migrän som Ludwig har. Att han måste få någon hjälp med det. Så jag ber om ursäkt om det har gjort någon upprörd.

Ska ringa in och kolla om Liam kan få ta ett crp och kolla om även han har det. En ihärdig hosta i helgen som har gjort att han spytt i omgångar. Nu när jag ser resultatet på Ludwig känns det som att även lillebror skulle behöva en skjuts framåt.

För övrigt idag så blir det bara mys med barna. Tror vi ska slå på stort och baka nått tillsammans. Imorgon blir det köttsoppe kok hela dagen, order från Ludwig.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.