Eva RA Norman, Vilhelmina

Första gången på länge…

Det är första gången på länge som jag känner mig sugen på att läsa. Brukar inte ha ro till det i vanliga fall, och så måste det va något som verkligen tilltalar mig. Har någon typ av dyslexi, vilket gör det otroligt jobbigt att läsa sånt som man inte tycker är intressant. Så vad ska man hitta på?? Är ju trevligt om man kommer ihåg ett helt kapitel, annars är det ju som liten mening att läsa. Beundrar verkligen alla som kan sätta sig med en bok och bara mala på och läsa ut den på ett litet svep. Har man kunnat det så kanske man har varit betydligt klokare än vad man är.

Ja ja, får nöja mig med ikväll att det är nybäddat i sängen. Då kanske man kan sova gott inatt. Har varit lite si och så med det som senaste nätterna. Och så har man vaknat upp med en sprängande huvudvärk. Idag, efter tre dagar med huvudvärk, kändes det verkligen i ögonen. Dom har varit totalt slut på, och så har dom värkt. Ja ja, bara man slipper gå i 3-4 veckor igen med huvudvärk så ska man väl vara nöjd.

 

Nej nu mot sängen….

En kommentar

  1. Kristina Norman

    Jag älskar att läsa ,men på senare år har jag börjat få problem med ögonen, så jag kan inte längre sträckläsa i den omfattning jag gjorde tidigare. Det är jättetråkigt och jag förstår din frustration…läsa är bland det bästa som finns…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.