Eva RA Norman, Vilhelmina

Lycksele en helt vanlig måndag.

Ja då har man klarat av en hel dag i Lycksele. Besöket på lassa gick bra, andningen såg bra ut men han ska fortsätta med puffen. Dock kommer den att bytas ut till en annan sort, och så ska vi prova om det räcker med att bara puffa på morgonen. Migränen finns inte så mycket att göra åt, enda trösten va att fick barn migrän i denna ålder så va chansen stor att den skulle försvinna när han blivit äldre. Bara att hålla tummarna.

Lillprinsen min har nu kommit över en meters strecket!! Tog bara 5 år. Han har växt på sig lite, tidigare låg han på -3 i längd kurvan. Men från 3 till 5 års ålder har han kommit upp lite så nu ligger han bara på -2. Men det ska fortsättas att hålla koll på detta. Våra läkare skulle ta kontakt med läkare i Umeå och prata ihop sig om vad som man härnäst ska göra. Å det får man väl vara nöjd med så länge. Är ju inte så att han är dålig på någotvis.

Nu sitter barnen och pustar ut en vända framför tvn. Imorgon blir det att åka till dagmamman medans jag ska på jobb möte. I veckan är man helt alone, men det ska vi nog fixa jag och grabbarna…

 

Å glöm inte, en unge i minuten nu kl 21 på 4:an!!!

 

Trevlig måndag på er. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.