Eva RA Norman, Vilhelmina

Stolt storasyster!!!

Som jag har laddat hela dagen för att se tv4 lokala sändningar ikväll. Men till min besvikelse så ser vi stockholms lokalnyheter här hemma. Snabbt fattade jag datorn och började leta. Med lite hjälp från en tjej på tv4 bloggen så hittade jag tillslut åt klippet. Man är nog lite blödig av sig, en liten tår trillade nerför kinden när jag såg klippet. Men så är man ju en otroligt stolt stora syster också. Gå gärna in och titta ni också.

www.nyheterna.se/lokalt/umea

"Björnar i sikte för Frida"

Se och njut, det är min lillasyster det.

 

Kan bara säga det, är så otroligt lyckligt lottad över att ha tre helt underbara syskon. Alla bra på sina sätt. För att citera min 5 åriga son Ludwig en dag vid matbordet. Han sitter och tittar förnöjsamt på sin bror och säger; Mamma jag är så lycklig över att ha ett syskon!!! Förstår ni att mammahjärtat smälte. 5 år och redan så vet han vad som är lycka, dom små sakerna i livet som gör en glad. Grabbarna är som alla syskonpar, lika ofta som dom bråkar, lika ofta kramas dom. Älskar min familj både högt och lågt!!

Nu ska jag se om man inte kan försöka få sig några timmars sömn, ett arbetspass kvar sen är det helg. En helg full med kalas och skoj. Har vi tur så kommer kanske några bilder.

2 kommentarer

  1. Anna-Karin

    Men som jag tittade på västerbottensnytt igår! Ingen Frida!
    Här var hon ju. Blir också stolt!Vilka härliga förebilder för mina barn ni är allihopa. Älskar er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.