Eva RA Norman, Vilhelmina

Kan nått hända???

Skulle verkligen behöva lite spänning i livet just nu. Nått roligt får gärna hända. Kanske få ett besök av Postkodlotteriet. Men det är nog att drömma lite häftigt. Jobb idag, sedan möte i två dagar.. Men efter det blir det stugan nån vecka. Åtminstone i lite dryga 2 veckor med nått undantag. Ska bli så skönt att bara få va en stund. Sen går man ju på helspänn när goaste vännen (med familj) går in i dom två sista veckorna av denna graviditet. Nu närsomhelst så kan det komma en liten knodd. Laddar verkligen för det. Gläds verkligen med andra, men känner samtidigt lite avund. Kan helt enkelt inte hjälpa det. Men tanke på att jag själv skulle ha varit där nu, att igår skulle vi ha gjort vårat första ultraljud. Men det kommer nog fler tillfällen hoppas jag.

Nu måste man ju ladda för ännu en knä operation. Denna gången så ska korsbandet lagas i det högra knäet. Och vad jag förstått, efter samtal och fakta läsning, så kommer denna operation att va betydligt smidigare än dom två andra.

Med andra ord så är det lite mycke just nu. Men jag hoppas på att detta året ändå kommer att bli ett helt underbart år. Har ju en stor sak i alla fall att se fram emot, sån där underbar sak som bara tanken på gör mig tårögd.

 

Den som väntar får se………

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.