Eva RA Norman, Vilhelmina

Inne vecka med trevligt sällskap.

Ja nu börjar en ensam vecka för jag och barnen igen, älsklingen har precis åkt mot Kiruna.

Veckan som har varit blev en inne vecka. Fick fint främmande från Söråker, men vistelsen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Började med att jag och Liam åkte på magsjuka, dock en väldigt snabb en. Sen åkte gästernas barn på snuvan. Så nu har varit inne och myst hela veckan. Trots sjukdom så har vi ändå haft trevligt. Ätit god mat om inte annat… 😉 Nästa besök, om de blir här eller där återstår att se, så hoppas jag på friska barn hela tiden. =)

Sitter och letar jobb för fullt. Nu när man gått hemma en stund och försökt att läka ihop efter operationen så känner jag hur mycket jag behöver komma ut. Idagsläget så spelar det nog inte så stor roll va man får göra, bara man får göra nått. Kan kanske inte springa maratonlopp, men lite fart har jag nog i benen. Och bättre blir det.

Eftersom ekonomin för min del inte ser så ljus ut denna månad så får vi satsa på att kanske få nån ordning och reda på hemmet. Har mycket som skulle behövas kastas, säljas och sorteras. Vädret verkar ju tillåta innevistelse denna vecka. Tur att barna får åka på förskolan och leka av sig lite på dagarna, annars har dom nog rivit tapeterna här hemma.

 

Nä nya friska tag!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.