Erika Olofsson, Umeå

mat, vuxenpoäng och mat!

Hej, nu ska jag krypa till kojs. Just tvättat klart och bytt till nya sängkläder! Gud vad jag älskar att krypa ner i en renbäddad säng.

Idag har jag gjort mycket och ingenting. Först åt jag och zara en enoorm, och då menar jag enorm, räkmacka på Lobbyn. Otroligt trevligt och mysigt ställe! Sedan kom Stefan och han städade vårat(simons?) kök. haha kändes som om vi hade en blandning av Anna Skipper och dom där två tanterna i Rent hus i huset. Så han skrev ner en enorm inhandlingslista som jag o Simon for lov att beta igenom. Jag for iallafall och storhandlade och skaffade Icabonuskort! Finns det något mer vuxet än det? Har samlat in massvis med poäng senaste året, eftersom jag tillochmed fortfarande använder min kalender?

Sedan bar det hem igen och Stefan hade fixat ett rivjärn till oss, och vi(han) började laga världens godaste Köttfärssås med pasta. Som vi sedan bjöd zara och min lillasyster på. Sedan gjorde vi(han) även tandorikyckling som även den blev riktigt lyckad! Han är en ängel den där Stefan, så snäll och omtänksam. Så nu är frysen full av maten. Simon kommer bli stolt över mig när han kommer hem.

Nu ska jag som sagt krypa ner imorgon så får vi höras imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.