Erika Olofsson, Umeå

Farväl Peter Pan

Har inte hunnit blogga, eller rättare sagt har inte haft tillgång till dator. Hoppas på att det blir ändring på det i slutet i veckan då jag ska ännu en gång titta på en mini laptop.

Idag var det första skoldagen, en dag blandad med glädje och ångest. Glädje för att träffa alla klasskompisar och få struktur på vardagen, men ångest över att man är medveten om att nu börjar det om med det ständiga pluggandet och krav. Men men, det är rätt kul ändå.

Såg även ’Farväl Peter Pan’, en teater som Ung Scen på Östra Gymnasiet har gjort. Ung Scen är alltså en valbar kurs på östra där elever får göra musikaler/teatrar och sedan visa upp. Det brukar vara mycket uppskattat både hos elever och andra. Årets teater var otroligt rolig och bra. Den passande från de yngsta barnen till äldre rävar som gillar musik och teater. Rekomenderar den verkligen! Är så otroligt roligt att se musikaler med bra musik och bra skådespeleri. De hade fixat en fin scen, en rolig historia och fina scenkläder. Allt för att få till det lilla extra. Den kändes inte alls lång, som vissa musikaler har en tendens att göra för mig. Utan jag blev helt inne i det.

Om ni är intresserade visas den för allmänheten i Östra Gymnasiets aula
10, 12 och 13 mars klockan 19.00
Pris: 100 kr, (50 kr studerande)
Biljetter finns att köpa i informationen på Östra Gymnasiet eller biljettcentrum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.