Fler Storår

 Storstickåret 1961. He var nanting se oleckligt va dem sticka de året! Dem satte nya rekorde sen Storvirkåret 1934. Hemska tider- sticken vevades i husa så he ven om dem.

Storbärgaråret 1970 när dem allihopen for i diket. De va då så rasande att he vart även Storsvärjaråret,, och Saab som hade framhjulsdrivet dem hadd Storsäljaråret. Volvo och Mercaägarna som int hadd råd att byt in gammskorvarna- dem drack öl i sin sorg så det vart Storbälgaråret. Sen pissa dem på koppartaket så he vart Storärgaråret…

Storpaltåret c:a 1950 när n´Birger Wikström koka jättepalten. 

Storstilsåret 1948 när alla skrev med versaler. Storbilsåret 1999 när alla köpte SUVar, som följdes av Storsilsåret 2000 när de upptäckte att knark var billigare än bensin till SUVen.

Storsnattaråret 2010 när dem snatta så mycket på Åhléns, en massa presenter för att ge bort på Storgrattaråret- typ bh storlek 85 G som passa på Storpattaråret, ingen åkte fast så he vart Storskrattaråret.

Alla dessa År! I Storsävarträsk, i Lillkågeträsk, i Lillåtjälen och i Storbränna, i Storhäggsjö och Lillsjöberg, i Stortavelsjön och Lillvattnet, i Lillgårdana- Vallen och Storsandsjön.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.