Sista söndagen varje månad = kvinnoträffar

En dag i shoppingens tecken 🙂 Blev inge Emmaus idag, dom har ju stängt söndagar. Trist, vi var såå sugna på lite secondhand shopping. Men men det får bli en annan dag helt enkelt. Dagen blev kanoners iallafall, en fika på ett mysigt cafe är aldrig fel en söndag eftermidda.

Ingen cool gammal gräddsnipa, med andra ord. Fortsättning följer..

Tänkt lite på det där med tid……

Ja hur man ska få den är räcka till? Lösningen måste ju vara planering, planering, planering.Vi är några tjejer som borde ses oftare men det rinner lixom bara ut i sanden. Vi alla har barn, hus/bostadsrätt, karlar, egna intressen…Ja, ni vet hur det kan vara. Nu har vi bestämt att sista söndagen varje månad ska vi ses. Jag ser framemot våra kvinnoträffar, tycker att det låter mycke vackrare än tjejträffar.

Blev så glad för min första kommentar på min blogg idag 🙂 Så klart var det min bästigaste svägerska som kikat in. Tack tack!

Kvällen ska jag avsluta med en kopp tea och en förhoppningsvis bra film.

Tjingeling.

 

2 kommentarer

  1. Mikael Bergström

    Då får jag bli den andra som kommenterar och min kommentar blir att hälsa dig välkommen hit som bloggare. Jag gillar också secondhand men tycker Umeås större affärer blitt så dyra. Visst det går till ngt gott pengarna, men beg är beg ändå tycker jag 🙂

  2. Eva Lindström

    tjolahopp å välkommen till bloggvärlden Malin, härligt, härligt…
    tips att du måste bara hinna med ”andra varvet” i sikeå hamn innan de stänger 16 augusti. var förbi i onsdags en snabbis och de hade sänkt priserna på det mesta redan då… fyndade själv lite nya böcker… ses på gårn´till helgen igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.