Ögonshopping & konst(iga) löv

 

Det var så otroligt varmt här hemma igår, så jag stod bara inte ut att vara här inne. Dessutom så var det upp och ner vända dagen. Jag fick göra alla saker två gånger…
Så jag tänkte lika bra att lämna lyan ett tag.
Vi tog en tur ner till city, lite ögonshopping är aldrig fel. Eller ögonshopping, vi hade ju faktiskt en påse med oss hem..
En super söt t-shirt till Tarzan och ett par coola jeans chinos till mig, på rean såklart!
Gågatan har verkligen fått nytt liv, tycker jag i alla fall.
Det har ju snackats rätt mycket om konstverken inne i Umeå city i tidningar och media. Jag tror ni förstår vad jag menar. Rosorna i Rådhusparken och björklövsstolarna runt om i city.
Jag fullkomligen älskar dessa super smarta stolar med ur coola och roliga motiv. Jag kom på mig själv med att gå runt med ett fånigt leende när vi gick runt inne i city. Många människor stannade till och tittade på dessa konstverk, upptäckte efter en stund att vilt främmande människor faktiskt började prata med varandra när dem stannat till för att titta dessa vackra skapelser. Det gjorde mig glad!
 Till slut när vi var på väg till bilen för att åka på en kopp java hos Tarzans mormor var jag tvungen att vända tillbaka och ta några foton av dessa roliga konstverk. Härligt att njuta av dem här hemma också.
Min upp och ner vända dag som inte kändes annat än trist visade sig få ett härligt avslut.
Fåniga leende i city, ögonshopping, java hos Tarzans mormor, god GI-middag, stor städning här hemma och en mysig kväll med min älskade man.
Kanske var det löven som vända min upp och ner vända dag till en rätt vänd dag.
 
Dagens citat:
”Det är proffsen som gör, så att rosorna dör, ge mig hellre en glad amatör!
Tage Danielsson
 
Over and out!
 
                        

En av mina favoriter.

En kommentar

  1. niina.forsell

    Vilket kanon bra citat du har hittat, Malin! Fast nog har dessa ”surakulturgubbar” gett mig många glada skratt och diskussioner vi frukostbordet denna regniga sommar. Full av förväntan har jag bläddrar igenom VK för att få ta del av ”rosornaskrig” och det lär bli mer….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.