De 10 dummaste misstag klyftiga personer gör…

Här hemma i lilla lyan pågår en rensning bland kläder, böcker och saker. Vissa saker åker i väg till Emmaus, några på vinden och några ligger ute på tradera och väntar på nya ägare. Återvinning 🙂

Skönt att rensa, släppa fram energierna. Feng shui! 
Har läst en bok om att rensa i röran och det är mycket som står i boken som är sant. För mig i alla fall. Jag försöker att med jämna mellan rum rensa här hemma, jag mår toppen efteråt full av energi.
När jag rensade ramlade jag över en väl lästa bok. Jag vet inte hur många gånger jag har läst den. Den innehåller en massa psykologiska test, en massa bra exempel och enkla övningar. Den står kvar i bokhyllan och det får den göra ett tag till, har inte hjärta att kasta den. Den har hjälpt mig så mycket! Vem vet kanske kommer den till användning igen. Om inte annat kan det vara kul att se tillbaka på gamla anteckningar och test resultat. *Skrattar*
Inte så kul att vara en "hönapöna" som tror att himlen ska rasa ner över henne. Katastroftänkande med andra ord, att ta allt personligt, eller gå omkring och tro sig vet eller få för sig vad "alla" tycker och tänker om dig. Uja vilken enorm mängd energi som gått åt till sånt strunt. Åh jag tror inte att jag är ensam om att känna igen mig i bokens exempel.
Jag har lärt mig några små knep som jag använder nästan varje dag.
* Granska faktan.
* Välj dina strider.
* Va ärlig med mot dig själv.
* Fokusera på dem positiva sakerna i livet, även dem små.
* Gör en JAG-ÄR-BRA bok.
Jag kan verkligen rekommendera boken till dig som är sugen på att lära känna dig själv lite mer, förändra ett beteende och tankesätt. Utvecklas helt enkelt! Det finns till och med komiska inslag i boken som gör saker och ting mycket roligare och lättare.
 Dagens citat:
"Jag kanske inte kan förändra andra, men det finns en person som jag vet att jag kan påverka och förändra – mig själv".
Från boken De tio dummaste misstagen klyftiga personer för och hur man undviker dem.
 
Over and out
 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.