Teknikens under och nymodigheter

Åh jag blir galen! Nu har det jag skrivit försvunnit 2 gånger. Gaaaaahhhh, amatör bloggarn Fröken Nordström. Men skam den som ger sig.

Nu kör jag ve hängslen och livrem, så nu måste det bara funka den här gången.

Härligt att solen ville titta fram idag. Hoppas att den kommer tillbaka imorgon igen. Vi är bjuden på middag ute i skärgårn hos brorsan. Vad är väl en skärgård utan sol?
Idag har jag inte haft en enda sak inplanerad. Härligt! Har svårt att tänka mig att förr några år sedan var det allt annat än så. Då var kalendern fullspäckad varje dag. Inget utrymme för spontana aktiviteter, bara en massa måsten. Helt snurrigt, inte konsigt att jag gick in i väggen. Men som tur är har jag tagit lärdom och lyssnar numera på min kropps signaler.
Jag började dagen med en kopp nykoke kaffe och surfade runt lite på nätet. Kollade in VK bloggen, FB, Tradera och dagstidningarna. Tarzan var så nöjd nere på golvet på sin lekfilt. Han hade fullt upp med hjullastarn som han fått av sin pappa. En av favoritleksakerna. Skönt när det ges tillfälle till en mysig lugn start på dagen. Innan jag blev mamma tog jag allt det där förgivet, nu njuter jag i fulla drag de dagar som det ges utrymme till att bara softa lite.
Idag tog jag o Tarzan en promenad i solen med nya sittvagnen till affärn. Skönt att gjort bort handlingen inför helgen. Ibland känns det som att jag int gör anne än spring på affärn..
Men nu är det gjort och gubben kan glädjas åt att det blir hemgjord pizza på fredag till middag. Han har verkligen gjort sig förtjänt av det som han har jobbat och slitit hela veckan. Det blir ju lätt mycket arbete när arbetskollegan har semester och gottar sig nånstans i solen. Helt ofrånkommligt! Klart att alla ska ha semester. Synd, bara att den alltid går för fort.
Eftermiddan bjö in till kafferep med grannen E. Jätte trevligt, med en pratstund över en kopp java. Alltid lika trevligt med ett spontant besök.
Ikväll förutom att skriva om min blogg flera gånger så har jag fixat med min nya mobiltelefon. Nu, äntligen är den igång. Det tar ett tag att fixa alla inställningar..
Åh, en massa nymodigheter har den också. GPS och”pek-skärm! Nu kan jag surfa, fota, lyssna på Caroline af Ugglas when ever (annat också) kolla på GPS:n så att jag är på rätt väg när jag är ute på seconhandhunt. Inte för att jag har dåligt lokalsinne, men he kan ju va gott o finn. *Skrattar*
Nää nu ska jag kolla in tradera och sen ska jag bara njuta av det som är kvar av kvällen tills John Blund kommer. Jag har budat på en så fin konservöppnare, en Nils-Johan Nya Klara design Sigvard Bernadotte. Så rätt! Den kommer att bli jätte fin i vårt kök.
Dagens citat:
”Om man vägrar att se bakåt och inte vågar se framåt så måste man se upp.”
Tage Danielsson
 
Over and out
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.