Dagens läckerheter

Det har rådit fullständig blogg-torka i några dagar. Men helt plötsligt idag så återvände den, och ingen gladare än jag.

Jag är på helt suveränt härligt humör idag. Det har verkligen varit en kanon dag. Jag och E har varit på Nolia tillsammans med våra pojkar. Vilket har gått helt över förväntan, en 6 månader och den andra 9 månader. Hur snälla som helst, inget gnäll och ledsamma miner. Kanon killar!

Ja, vad bjöd då Nolia på? För mig bjöd mässan på en massa ideer efter en runda i hantverkshallen. Ett MÅSTE om man älskar pyssel, konst, vackra saker osv..

Nästa projekt blir en måttsticka till Tarzan och Timpa 🙂 Jag återkommer lite längre fram i höst med bildbevis. Den kommer att bli så cool! Tro mig! Ett måste i alla barnrum.

I hantverkshallen träffande jag o E på en kvinna som gjorde det vackraste och mest pedagogiska pussel jag har stött på i mina dagar. Vill HA! Ja, helt fantastikst vackra och smart!

Kolla in hennes hemsida:

http://www.kerstinwestin.com/

Foto: www.kerstinwestin.com

Vidare bjöd dagen på en massa skoj. Vi testade lite olika saker, bla en grej som var i rosa gummi som man gned bort oönskat hår med. Funkade! Men det blev inget inköp. Själv försöker jag trots all modehysteri med att ta bort "ALLT hår ÖVERALLT" trenden! 

Putsade upp våra smycket, så nu blänker dem och är fina. Fanns ju hur många såna ställen som helst med silverputsgrejs..Där trillade jag dit på en produkt, den funkar. Köpte den mest för att putsa upp en massa smycken som ska läggas ut på Tradera till försäljning. Bra-att-ha-grej! Åh räcker säkert i en evighet.

Ljuvliga läckerheter, unnande jag mig. Lite schampoo, balsam och hudcreme. Åh, helt underbara tvålar. Tvålar som är så bra att man inte behöver använda nångon hudlotion efter dusch/bastu. Inget som nån försäljare tutat i mig, utan dessa tvålar är väl beprövade här hemma hos mig under en längre tid. Det kan jag kanske vara värd?! 

Min Tarzans fötter växer så in i bängen, men nu har vi laddat uppe ett socklager här hemma för en ganska lång tid framöver för en billig peng.

 

Min lilla Tarzan somnade så snart gröt talriken var tom. Helt slut efter dagens alla äventyr. Han uppskattade nog mest när vi gick en sväng ute bland alla maskiner. Han fullkommligen sken upp och bara log och flaxade med armarna. Vi provsatt några 4-hjulingar och en liten traktor. Han bara skrattade, mmm kärlek! Måste bana väg för motorintresset tidigt 🙂

Dagens citat: 

"Inspiration kan liknans med att inhalera minnet av något man aldrig upplevt"

Ned Rorem

Over and out!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.