En kvinna har sett in i mina ögon

Idag har jag gjort något som jag länge velat göra. Irisdiagnostik.

Vad är Irisdiagnostik?
Irisdiagnostik, ögondiagnostik eller iridologi som det också kallas är egentligen en screeningmetod, en analysmetod eftersom vi analyserar det som finns och pågår i kroppen.  Ögonen visar tendenser, genetiska mönster men de kan även visa vad som funnits och vad som kan komma att utvecklas. Det finns inga ”perfekta” ögon, det vill säga ögon helt utan tecken. Alla människor har styrkor likväl som svagheter dessa kan utvecklas och förbättras både fysiskt, psykiskt, emotionellt och andligt. Ögonen kan avslöja mycket om både kropp och själ. Du kan använda dig av ögondiagnostik för att få hjälp att bli mer medveten om din hälsostatus, genom att du blir medveten om var du har dina styrkor och svagheter. På så sätt kan du utnyttja dina styrkor, stärka dina svagheter, undvika destruktiva vanor, leva ett friskare liv.

Källa: www.eddesjo.se

 

Ja, vad hände då? Ja, mycket av vad Homiatrikern sa stämde. Fick också lite tips och råd av henne. Bland annat att tugga maten ordentligt! Jag är alldelens för glups, jag vet. Se där man ska lyssna på sin mamma, hon har sagt det till mig under flera år.

Jag är glad att jag träffade på henne idag och äntligen fick tillfälle att göra detta som jag så länge velat göra men aldrig kommit till skott. Jag kommer absolut att gå till henne fler gånger.

Over and out!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.