Det här verkar bli en secondhand blogg..

Jag är sååå GLAD.
Igår var jag och hälsade på Tarzans faster och hon visade mig 2 jätte vackra vykort som hon köpt i Vindeln när hon besökte Konst i Kvarn.

http://www.konstikvarn.com/
 

Konstnären är Petra Lundström. Hon kommer ursprungligen från Vindeln med bor numera i London. Kul med lokala konstnärer 🙂
Jag blev så sugen på dessa vykort, det skulle bli så snyggt att rama i dem. Motiven tilltalade verkligen mig, dem sa mig något.
Ja, iallafall så tänkte jag hur i allfriden får jag tag på såna. Hmm! Kollade in hennes hemsida och där stod det inget om var man kunde köpa vykorten. Däremot fanns hennes mail. Nån timme senare när jag skickat i väg ett mail så fick jag svar 🙂 Jaaaaaaaaaaaaaa! Nu väntar jag bara på att vykorten ska komma med posten.
Kolla in henne hemsida:

http://www.petralundstrom.com/

På tala om posten…
Idag anlände min efterlängtade RÖDA Nya Klara, design Sigvard Bernadotte. Jag nämde ju för ett tag sedan att jag budat på en på tradera. Åh jag vann! Nu sitter den i vårt kök, och den passade precis så bra som jag trodde.
Ytterligare ett gammalt ting som för tankarna tillbaka till barndomen och min farmors stora hus och härliga kök.

Ja just, det gamla saker. Börjar likna en secondhand blogg, det här. Verkar inte bättre än att det får bli en sådan. Trodde allvarligt inte att jag var såååå secondhandförälskad, men tydlingen.

 Här ser ni några av mina secondhand fynd. Helt underbart vackra! Åh det roligaste av allt, nästintill nysick. Helt otroligt!  Jag kan inget annat än le 🙂

 

Over and out!

Jo förresten har Ni några bra tips på loppisar, secondhandställen eller auktioner hojta gärna till här på bloggen.

 

 

 

 

8 kommentarer

  1. Kattis

    Men Malin! Jag har ju en röda klara liggandes i skafferiet som jag inte har nånstans att sätta upp!!! Att jag inte visste att du sökte en sån!
    Kram på dej – superhärlig blogg btw!

  2. vän

    Hej Fröken Malin
    kolla in vk lite och jag såg ett kort som jag kände ingen Ögonen, hakan, MUNNEN :)) sen dog datan ( ingen ) SKIT så jag trodde inte att jag skulle hitta dig igen, brukar inte skriva i bloggar men kunde inte ungå dig 😉 när du nämde favoritmuskiken så glömde du denna.

    http://www.youtube.com/watch?v=nqE8Um9t8CU

    Stor kraaaam

  3. Malin Nordström

    Svar till vän (2009-11-22 14:31)
    Alltid lika kul när någon kikar in på min blogg och lägger ner tid och energi på att skriva en kommentar 🙂 Det värmer i hjärtat. Ja, den låten, hihihi skrattar! Har mina tankar om vilken vän det är som skrivit denna söta kommentar. Men är lite osäker..En låt från en svunnen tid 🙂 Tror att vännen är en karl iaf.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.