Loppis och kära återseenden

Vad passar väl bättre en regnig söndag än en sväng på Loppis.

Som många av Er förståt så fullkommligt älskar jag dessa tillställningar. Att bara går runt och titta på alla saker som folk inte längre vill ha. En resa genom tiden.

-Titta där Malin en sån har ju jag, säger min mamma och vi ler.

-Åh en sån har ju farmor. Det var ett uppläggningsfat som såg ut som en fisk i grönt porslin. Ganska cool!

Första fyndet blev ett pussel till Tarzan. Ni vet ett sånt som pussel i klossar inte bitar. Efter som att varje kloss har sex sidor så är det sex olika motiv också. Himla smart, dessutom så ligger pusslet i en liten trävagn med röda hjul som barnet kan dra efter sig. Hur fiffigt som helst. Sen är det en liten klocka med visare på ena sidan, pedagogiskt. Så man kan lära sig klockan också, inte riktigt än men….

Som jag har jagar en Nils-Johan kaffe burk till mitt kök. Hittade en idag, kanon skick. Jag köpte den av min gamla religionslärare från Högstadiet 🙂 Hon kände inte igen mig, men hon har väldigt fina saker.

En barnbok blev det också och en emil-skjorta till Tarzan.

Det trista är att Tarzans tiger är borta. Gone! Hans älsklings "snutte nalle". Undrar om han märker om jag köper ny? Upptäcker han skillnaden? Hmm! Har inte hunnit ut till bilen ännu, men jag hoppar att den ligger där.

 

Förutom fynd blev det kära återseenden. Jag träffade min Elin 🙂 Åhh va kul! Jag ser framemot vår fika på Schmäck imorrn. Det ska bli så kul!

Nu ska Fröken Malin ge sig ut på tigerjakt.

 

Over and out

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.