En liten liten stund för mig själv

Ikväll har jag haft en liten liten stund för mig själv.

Tänka sig att efter man fått barn uppskattar man det små stunderna då man bara kan bry sig om sig själv. Iallafall jag!

Jag älskar min Tarzan och skulle aldrig vilja vara utan honom. Men jag tror ni mammor och pappor som läser min blogg förstår vad jag menar.

Min granne E bjöd på Me & I party ikväll. Mysigt! Kul att träffa andra mammor och bara prata bort en stund. Klämma, känna och titta på fina barnkläder. Jag blir alldelens glad av alla färgstarka kläder 🙂 

Ser framemot att paket kommer. Jag fyndade av reavarorna och köpte ett hemligt paket till Tarzan och en super mjuk och go plyschkjol till mig själv. 

Källa: www.meandi.se

                      ********************************************************

Idag ringde min Elin Pelin 🙂 Åh, jag blir lika glad varje gång jag pratar med henne, hon är en av mina allra bästa vänner och jag blir så otroligt inspirerad av henne. Härligt att ha såna människor i sin omgivning.

Nu ska jag försöka ta mig i säng och sova trots den ila luktande snusdoften här hemma. Min gubbe inhandlade snus på Nolia som man kan göra själv hemma i ugnen. Åh, det luktar allt annat än rosor vill jag lova…Hujja!Snusare som jag är, men det där kan aldrig gå och snusa, tappar rent lusten till att lägga in en prilla. Åh, det vill säga en hel del! Blää!

Over and out!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.