Tack snälla, Robert och Christoffer på VK bloggen

Åh äntligen kan jag blogga igen 🙂 Hade helt glömt bort mitt lösenord och har inte kommit in på min blogg sen i måndas, men nu funkar det.

Tack snälla Robert och Christoffer på VK bloggen som hjälpte mig med ett nytt lösenord. Nu sitter det nya lösenordet på en knallgul post-it lapp i hobbyrummet om jag skulle drabbas av tillfälle minnesförlust igen.

Det verkar inte bättre än att Fröken Malin måste göra som Maggan och ha en hel hop med post-it lappar för att komma ihåg viktiga saker. Inget går upp mot en riktigt Maggan-lapp!

I tisdags kom min efterlängtade 37:a med posten. Underbart! Tog en promenix i det härliga höstvädret igår.

This shoes are made for walking…Tralalalala!

Idag ska jag ha en stor rensning här hemma.Jag ska upp på vinden och se vad som gömmer sig där i alla kartonger. Kanske hittar jag lite prylar som jag kan sälja på loppis. Måste nog boka ett bord på Nolia, när det är nästa storloppis där.

I söndags var jag och min loppis trogna mamma på UMÅKER och fyndade. Det var helt galet mycket folk där. Vi hade Tarzan med oss och det var allt annat än lätt att gå där med barnvagn. Men skam den som ger sig. Tarzan är ekiperad inför vintern och kylan, vi hittade ett par vinterskor och en jätte fin blå overall, 80 spänn! Jag blev smått förälskad i en tavla som låg i en kartong..Nää tänkte jag inga fler tavlor. Funderade över en kopp kaffe och lite hembakta havrekex och gick bestämt tillbaka och köpte den, 10kr.

Idag ska den upp på väggen. Gubben var inte så förtjust i den. Han tyckte att den var deprimerande. Men den får väl hänga på väggen ett tag iallafall.

Nää upp på vinden och rensa!

Klart slut!

3 kommentarer

  1. Frida

    Det är alltid kul att fynda! Jag gillade tavlan. Skönt att du fått tillgång till bloggeriet igen, det är jobbigt när saker och ting inte funkar när man själv vill det. 🙂

    Kramkram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.