Lite skit under naglarna har ingen dött av..

Idag har jag tagit hand om min bil, någon jag skulle ha gjort för länge sen.

Ska på bilprovningen 17,10, gahhhhhhh! Hoppas att HON går igenom.

Visste ni att en bil är en HON så länge hon går, sen genomgår hon ett snabbt könsbyte till en HAN när han börjar tjorva och krångla 😉 Hihihihi!

Har just tagit lös dragkroken och det var lättare sagt än gjort…Rost! Men med hjälp av lite 5-56 och en polygrip så fick jag lös det. Nu ligger det i tvätthon inne på toan och är uppskurat och fungerar fint fint 🙂

Bra kvinna reder sig själv!

Jag är inte så tjurig och dum att jag inte tar emot hjälp när jag behöver det, men det jag vill ha sagt är att det är ganska skönt att fixa sånt här själv. Man lixom växer lite.

Fler kvinnor och tjejer borde gå ut till gubben i garaget och kolla in läget lite och vara med när det är däckbyten, oljebyte, lampbyten osv.

Det är nyttigt! Men det är klart det finns säker en och annan män och kille som också borde spendera lite mer tid i garaget.

En kommentar

  1. Frida

    Helt rätt – själv är bäste dräng. 🙂 Här är det jag som får städa bilen, oftast tvätta den och jag bad om att få skifta däck förra året men det blev karln & svärfar som ville göra det. Lite kul att fixa med bilen, tycker jag! Kanske en ”skada” sen mina år som taxiförare. Skulle bara vilja byta märke på den… vilket ex skulle betyda större bagageutrymme och SKÖNARE SÄTEN! Peugeot har fruktansvärda (fram)säten, i alla fall denna 307:a.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.