Lyckan i att fynda – lyckan i att skänka

Gahhhhhh, va arg och irriterad jag blir. Jag hade skrivit typ klart osså la datorn av. Webbsidan låste sig och allt jag skrivit försvann. Jag bli galen, nu måste jag bara ge mig ut i julhysterin och köpa en ny dator. En alldelens egen som SKA fungera. Det blir min första alldels egna dator, så jag har aldrig behövt lägga pengar på en tidigare. Jag har haft sådan tur att min älskling har försett mig med datorer.

Dags att skaffa en rosa liten skönhet.
 Jag är så less och trött på det här skitvädret. Var är den norrländska vintern?
Det var så mysigt när det kom lite snö tidigare i veckan och det blev vitt på marken. Ljusare ute och mycket trevligare än det här blöttslaske. Hoppas verkligen att vi får en vit jul, med frostklädda träd.
Tipsar om en bra vädersajt. www.yr.no
Jag trotsade min hejdlösa trötthet idag släpade jag  mig i väg på ett av mina favoritnöjen. Loppis på Nolia. Men tom det kändes motigt i det här as dåliga vädret. Men jag blev glatt överraskad när jag kom dit, det var inte alls så mycket folk som det brukar vara. Inte för att det gör mig något att det är mycket folk, men det kändes lyxigt att gå runt där och inte behöva trängas och ”knuffas”.
Jag gjorde tre fynd, en klänning i randig härlig folklore-feeling för endast 50 kronor. Kvinnan som sålde den sa att hon aldrig använt den och att den är verkligen i nyskick. Nu ska jag bara fixa till den, är lite för stor. Fort är det fixat! Fram med Husqvarnan och hippvips så passar den perfekt. Det är kul att sy, roligt att kunna fixa lite enklare saker själv.
Det andra fyndet är en randig bomullströja för 10 kronor, den passar bra när jag pysslar och målar här hemma i vårt hobbyrum. Tredje fyndet, ett par jätte fina tjocksockar till Tarzan, hade gärna velat ha ett par själv men det fanns inte i min storlek.
 Jag köpte även två lotter av Öppen Gemenskap och vann. Alltid kul när man vinner på en lott, plötsligt händer det. Jag vann en t-shirt men det viktigaste var inte vinsten utan att jag köpte lotterna och att pengarna går till ett vettigt ändamål. Förresten visst såg ni att JUNIS blev utsedd till Årets Eldsjäl. Perfekt! Larsa Åhlén, Årets Västerbottning 2008 och nu JUNiS, Årets Eldsjäl 2009.
Det doftar nybakt pizza i hela lägenheten, köttfärspizza med banan. Familjens favvopizza, smaskens.
 
Dags att äta, ha det så länge.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.